Finér

Beskrivelse

Finérafdelingen hos RTS A/S udvælger og sorterer finéren specielt til de enkelte opgaver.

Finérafdelingen ved alt om finér, afdelingen mestrer håndværket at bruge finéren som det eksklusive produkt det er. Det er en skive natur, der tilføjes de strømlinede borde og opbevaringsmøbler. Et møbel med finér fra RTS A/S et stykke gedigent håndværk - et stykke unika. Hos RTS A/S insisterer vi på at bevare håndværket i at arbejde med finér.

Arbejdet med finéren tager udgangspunkt i de enkelte opgaver. En væsentlig del af processen er udvælgelsen og sammensætningen af finérstykkerne. Det skal gå op!

For at opnå et homogent og smukt resultat bruges der til et bord kun finér fra ét og samme træ. Teamet i finérværkstedet klipper i finéren i ens længder og bredder, hvorefter stykkerne hurtigt limes sammen. Her er det detaljerne der tæller og derfor kræver arbejdet med finér omsorg for hver del af processen.

Finérafdelingen er i tæt samarbejder med snedkerværkstedet i forbindelse med renovering af gamle møbler, på limning af laminater, "butiksdisktoppe" eller metaloverflader

Om os

Risskov Tømrer- og Snedkerforretning (RTS) har stor erfaring og ekspertise inden for tømrer- og snedkerarbejde af enhver art.

Snedkerafdelingen udfører alle opgaver for virksomheder og private - fra køkken til tag.

Medlem af:

ml_byggegaranti.png

ml_danskbyg.png

ml_energi.jpg

 

Kontakt os

Risskov Tømrer- og Snedkerforretning
Viengevej 1, 8240 Risskov

Tlf: 86 21 13 33
Fax: 86 21 53 25