Seneste nyt

Seneste nyheder fra vores afdelinger:

Afdeling for bygningsskader:

Vi kan nu også tilbyde afdækning i forbindelse med indbrud og stormskader, og kan altid kontaktes på skader@rts-as.dk. Kontakt os eventuelt for samarbejdsaftaler og hør samtidig mere om de nye muligheder i afdelingen.

Grundet øget tilgang af storskader er entrepriseleder og tømrer, Anders Holst ansat i afdelingen for bygningsskader. Med ansættelsen øges fokus på optimering og kvalitetssikring af arbejdet i hele afdelingen, samt udbygge relationer og samarbejde med flere forsikringsselskaber, konsulenter og taksatorer.

RTS entreprisesager

Tømrerarbejdet på om- og tilbygningen på Aarhus Business College i Viby er i fuld gang. Arbejdet udføres for Jakobsen og Blindkilde, og udføres på baggrund af projekt tegnet af C.F. Møller og består at nye undervisningslokaler, nyt auditorium og ny kantine til 1000 personer. Opgaven forventes færdiggjort i slutningen af 2016.

RTS har vundet tømrerarbejdet på Hjortshøj Skole, arbejdet påbegyndes i efteråret 2016.

RTS Værkstedet

RTS A/S har indgået aftale med Tormax A/S på levering af brand- og røntgenskydedøre til Bispebjerg Hospital.

RTS A/S har indgået aftale med Hansson og Knudsen, Odense, på levering af BD60 vinduer samt akustik loftplader til Fynsværket i Odense.

RTS A/S har indgået aftale med Lindholm Entreprise A/S, Odense, på levering af BD60 døre med karmoverføring for ADK til EAL (Erhvervsakadamiet Lillebælt, Odense).

RTS A/S har startet et koncept i forbindelse med renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger. Kontakt os for yderligere informationer eller et uforplgtende møde.

Om os

Risskov Tømrer- og Snedkerforretning (RTS) har stor erfaring og ekspertise inden for tømrer- og snedkerarbejde af enhver art.

Snedkerafdelingen udfører alle opgaver for virksomheder og private – fra køkken til tag.

Links

Medlem af

Kontakt os

Risskov Tømrer- & Snedkerforretning
Viengevej 1, 8240 Risskov

Tlf.: 86 21 13 33
Fax: 86 21 53 25